Biografia Sen Drago

Cantautor – Indie Rock Alternaiu

Jordi Senar Drago, artísticament conegut com a Sen Drago és un cantant i compositor català nascut a Amposta (Tarragona).

Al 1998 va començar amb la música amb el grup Mantra (Hard-rock). Van ser 6 anys molt productius, l’enregistrament de 3 maquetes, un disc (Reset) i centenars de concerts.

Al 2005 va formar el grup Vietnam (Grunge) va durar pocs mesos a causa de la mort de la seva mare, va tenir que parar el projecte.

Al 2010 es va unir al grup Meet (rock) van ser dos anys amb grans concerts, energia pura. Després de dos anys se li va apagar la passió per falta de motivació.

Després d’unes setmanes es va embarcar en dos projectes paral·lels, Somerock (versions) i Sen Drago Nirvand (versions Nirvana ). Però sempre va tenir la sensació que anava tot massa ràpid i necessitava parar.

Així va ser, han estat 4 anys allunyats dels escenaris per tornar amb més força als escenaris amb el seu nou treball en solitari Live Therapy. Amb la seva guitarra i el seu pedal loop rc 300  us presenta un directe amb molta energia que sorprendrà.

Escolta i descarrega el seu nou treball Live Therapy.